info@potenzamedia.nl | Bel ons op: +31 6 18 49 07 41
Videoboodschappen in de gehele customer journey.
Met video interviews geven wij bedrijven een gezicht en helpen wij hen via meerdere communicatiekanalen de propositie te verduidelijken, conversie te verhogen en de klantbeleving te verbeteren.
Duidelijke(re) propositie
Onze video interviews dwingen je het eigen product of dienst goed te begrijpen. In de opnametijd moet men zo duidelijk mogelijk formuleren.
Hogere conversie
Beweging en geluid vergroot het vertrouwen en doet kopen. Gebruik van video helpt klanten in de koopbeslissing en verhoogt de conversieratio van je website.
Sterke(re) klantbeleving
Video interviews geven persoonlijkheid aan het merk en stellen je in staat in elke fase van klantcontact om op een unieke manier verbinding te maken.
Geef je bezoekers wat ze willen!
We helpen jou om bedrijfsvideo’s te maken met het interview perspectief als de basis.
 
Een werknemer vertelt wat, waarom en hoe het bedrijf iets voor de (potentiële) klant kan betekenen.

Deze video’s monteren wij voor verschillende doeleinden om ze vervolgens te integreren in de gehele customer journey!

Hoe werkt het?

kick-off
We brengen de (online) customer journey in kaart en bekijken samen met jou waar we - en met welk doel - video interviews gaan integreren.
Opnames
Met het kick-off plan op zak verzorgen wij de productie en regie. Afhankelijk van de hoeveelheid en soort beelden filmen we 1, 2 of 3 dagdelen op locatie.
edit & feedback
Het materiaal editen we voor de verschillende doeleinden en kanalen. Hierbij zijn er twee rondes van feedback inbegrepen.
Waarom kunnen wij het?
Het Potenza Media team
Potenza Media is uniek. Het team bestaat naast de videograven vooral uit professionals met een totaal andere werk- en studieachtergrond. Voormalig consultants, bedrijfskundigen, juristen en IT-specialisten. Allemaal zijn ze extravert.

Onze brede inhoudelijke basis in combinatie met de ervaring van (video) interviews stelt Potenza Media uitstekend in staat om mee te denken en te helpen om de perfecte boodschap voor het juiste contactmoment op video te krijgen.

Verwacht geen cameraploeg met 'hipster' achtige tattoos en oversized kleding. 

Verwacht wel een hoop creativiteit én intellect. En goede video’s natuurlijk...

Privacy Notice Placeholder
Potenza Media  |  All Rechten Voorbehouden  |  Copyright 2020
 Vredehofstraat 36B | 3062 TC Rotterdam| KVK: 60303336
Powered By ClickFunnels.com